Nina og Louise 2.jpg

Fredag d. 27. marts | kl. 7.45-10.00

"Uden fejl går du glip af det geniale!"

Her er en unik mulighed for at komme til gratis morgenseminar og møde Nina Bech Stage og Louise Vinther fra Innovation Lab, som vil fortælle om en af de største udfordringer, mange står over for lige nu - nemlig nulfejlskulturen.

 

Gratis at deltage men no-show fee
 

"Uden fejl går du glip af det geniale!"

Ny viden!

 • I stedet for at se fejl som en modsætning til succes, skal du se dem som et værktøj til succes. Et redskab, der hjælper dig med at guide og til at lære, hvad der virker, og hvad der ikke virker. For hvis du gerne vil være innovativ og skabe en forretning, der også er med på beatet i fremtiden, så skal du ud af din comfortzone og turde satse – turde lave fejl.

 • Fredag d. 27. marts kl. 8.00 - 10.00

 • Frisk morgenkaffe og friskbagte rundstykker står klar fra kl. 7.45 – kom endelig i god tid og nyd morgenbordet og netværket.
   

Program

 • Vi skal møde Innovation Labs to Lab Agenter, Louise og Nina. De har forberedt et par spændende timer, hvor de først vil give et kort oplæg om nulfejlskultur. Efter indlægget vil de stå for facilitering af mindre opgaver, der sætter gang i hjernecellerne og udfordrer jeres holdninger. 

   

 

Kl. 08.00 - Velkommen ved Ulrik Torp Kvistgaard

Kl. 08.10 - Nina og Louise’s oplæg;

                   “Uden fejl går du glip af det geniale” 

Kl. 09.00 - Pause

Kl. 09.10 - Faciliteret af opgaver ved Innovation La

Kl. 10.00 - Afrunding og tak for i dag

Hvad du kan forvente...

 • Fejl kan være pinefulde. Samtidig kan de være nøglen til at åbne op for store potentialer. Men det kræver det rette mindset. Hør om, hvorfor det er så yderst vigtigt at skabe en kultur, hvor der er plads til fejl, og hvad der skal til for at skabe en stærk fejlkultur. 

 • Louise og Nina kommer fra Innovation Lab, som er en organisation, der hjælper virksomheder med at blive mere digitale og tænke ud af boksen. De vil give dig indsigt i, hvordan du styrker teamkulturen og får åbnet op for et godt og tillidsfuldt samarbejde.

Praktiske oplysninger

 

Dato: 

Fredag 27/03-2020

kl. 7.45 - 10.00

Sted: 

telefonHuset, 

Sletvej 2E, 8310 Tranbjerg

Forplejning:

Frisk morgenbrød og friskbrygget morgenkaffe fra kl. 7.45

Pris: 

Det er gratis at deltage, tilmelding dog nødvendig

Tilmelding:

Senest tirsdag den 24/03-2020

No-show-fee på kr. 100,- bliver opkrævet, såfremt man udebliver uden afbud. Evt. afbud skal være modtaget senest dagen før arrangementets afholdelse.

Sletvej 2

8310 Tranbjerg

 • White Facebook Icon

Tel: 5116 9005

Alle priser er ekskl. moms

CVR-nummer 36403756

SLET-SYD KONTOR ApS