top of page
Billede hjemmeside.png

Strategi Masterclass

image.png

Strategi Masterclass

– vær blandt de kun 30% som lykkes med strategi

 

Det er en fornøjelse at kunne tilbyde denne unikke Strategi Masterclass her i huset.

Per Krøyer, CEO fra SUEZ Environnement, har fået trukket Strategi Masterclass’en til huset og han deltager selv på dagen.

Målgruppe:

Direktører, ledere og alle med en interesse i strategi.

Virksomheder der har 5 eller flere medarbejdere.

 

Indhold

På denne Strategi Masterclass får du konkret ny viden og værktøjer, så du og din virksomhed undgår at være en del af følgende nedslående strategi fakta:

  • 70% af strategi fejler (McKinsey)

  • 60-90% af strategi implementering fejler (Harvard business Review)

  • 71% af medarbejderne kender ikke strategien og 74% af dem ved ikke hvordan de skal eksekvere på den (Forbes)

  • 70% af topledelsen er utilfredse med selve strategi processen (McKinsey)

 

Med udgangspunkt i New Strategy Model som giver ét samlet og overskueligt Strategi Kanvas og 8 bagvedliggende principper, bliver du rustet til at skabe strategisk succes. Du får redskaberne til at nå frem til den rigtige strategi for dig og din virksomhed – samtidig med at der er fokus på også at få den eksekveret. Baseret på de 8 principper, udarbejder du også et dashboard der viser hvor godt rustet du er til at lave strategi, baseret direkte på din egen virksomhed.

 

I løbet af dagen arbejder vi med en rød tråd fra jeres formål, og helt ned til hvordan den enkelte medarbejder kan eksekvere på strategien i hverdagen.

 

Vi fokuserer også på at lave bevidste strategiske tilvalg og ikke mindst bevidste strategiske fravalg – begge dele vigtigt men svært at gøre. Dette fokus øger markant sandsynligheden for succes på jeres eksportmarkeder.

 

Hands-on skræddersyet tilgang: Denne Strategi Masterclass vil give dig ny viden og konkrete værktøjer. Fokus vil være på at du får mulighed for at arbejde helt konkret med værktøjerne i løbet af dagen med netop din virksomheds strategi. Dermed får du og din virksomhed et værdifuldt bidrag til at få succes.

Udbytte for dig

Ved at lære hvordan du anvender strategi kanvaset og principperne får du:

  • Du skaber reel værdi fra dag ét

  • Du sikrer en rød tråd fra vision til eksekvering

  • Du øger dine medarbejderes motivation

 

Udbytte for din virksomhed

  • Får endnu mere succes på eksportmarkederne med et entydigt fokus

  • Sparer tid og penge

  • Indlejrer strategien direkte i den daglige drift

 

Testimonials:

”Med New Strategy Model fik vi et værktøj til både at udfærdige og dernæst eksekvere på vores strategi. Det blev helt enkelt nemmere at nedbryde strategien i konkrete handleplaner – så vi i dag er godt i gang med det håndgribelige arbejde. Jeg kan klart anbefale New Strategy Model og von Wowern Consult.”

Elisa Grauenkjær, Ejer/CEO Vizuall

 

”Som ejerledergruppe i en mindre produktionsvirksomhed er det vigtigt for os at vores strategiarbejde mødes af en praktisk tilgang med forankring i at det er salget der driver værket. Poul har som facilitator på vores strategidag gjort et solidt forarbejde med at forstå vores nuværende og fremtidige problemstillinger og dermed dygtigt facilitere en dag, som har resulteret i afklarede og konkretiseret prioriteringer.”                               

Anders Aagaard Nielsen, Sales Manager, RUNI A/S

 

Siden 1979 har Carsten Holm A/S Sealing Solutions forhandlet, produceret og markedsført såvel standard- som specialtætninger og -pakninger af høj kvalitet til en lang række industrier i både Danmark og udlandet.

De er i dag én af Danmarks førende leverandører af hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende tætninger. Carsten Holm A/S ønskede at optimere den måde de arbejder med strategi og vi hjalp ved at implementere Strategy Model Canvas, der er en ny dynamisk måde at arbejde med strategi.

Carsten Holm A/S

 

Om underviseren Poul

Poul ejer konsulentfirmaet von Wowern Consult, hvor han hjælper virksomheder med deres kommercielle tilgang. Med en værdibaseret kommerciel strategi kan du markant differentiere dig fra konkurrenterne, forbedre din bundlinje og have endnu flere tilfredse kunder.

Desuden har Poul som Associate Professor ved VIA University College undervist og forsket i den strategi de sidste otte år, et felt, hvor han er internationalt anerkendt.

 

Han har relevant og konkret kommerciel erfaring fra virksomheder som Grundfos, Maersk, BDO og Siemens Wind Power.

Poul leverer førsteklasses evidensbaseret viden og værktøjer, som hjælper dig med at se din hele strategiproces fra et værdibaseret perspektiv. Det hele er præsenteret enkelt og praktisk, så du direkte kan anvende det i dit daglige arbejde.

Praktiske oplysninger

 

Dato og tid: 

Tirsdag d. 6/2-2024

kl. 8.30 - 12.00

Sted: 

telefonHuset 

Forplejning:

Rundstykker med en smags-palette af milde og stærke oste samt morgenkager. Det hele serveret med varmt og friskbrygget morgenkaffe, thé og kold appelsin- og æblejuice

Pris:

1.500 kr. ex moms pr person. Tag en kollega med for kun 500 kr.

Arrangementet afholdes af Von Wowern Consult, som er ejer af dette arrangement

Kontakt Poul Von Wowern for yderligere oplysninger samt tilmelding på:

Mail: poul@vonwowernconsult.dk

Tlf.: +45 61775512

bottom of page