top of page

Kontor med udsigt på 569 m²

Kontoret er gennemrenoveret og har bl.a. fået nye 3-lags energivinduer overalt. Hertil kommer nyt Svanekøkken samt nye toilet og badeforhold. I det hele taget er alle de 569 kvm. smagfuldt indrettet så alle medarbejdergrupper kan føle sig godt tilpas i de lyse lokaler med et behageligt og ventileret indeklima. Kontoret er i dag opdelt med en afdeling indeholdende mødelokaler/kontorer, dernæst et storrumskontor med lukket kopirum efterfulgt af et stort showroom, som kan indrettes til mindre kontorer eller andet efter behov for den nye lejer.

Hvis man bor i kontoret bor man også i telefonHuset - Aarhus Syds største virksomhedsfællesskab. Med 38 virksomheder og deres 250 medarbejdere gøres det muligt at tilbyde en lang række facility services, som faciliteret konference- og mødelokaler inkl. forplejning, kantinedrift serviceret af Meyers, netværkskalender med faglige og sociale tilbud samt rigtig meget andet.

Den faste bemanding på stedet kan bistå med praktiske gøremål og servicering således at virksomhederne der bor i telefonHuset kan holde fokus på dét som giver dem allermest værdi.

telefonHuset og dette eksklusive kontor/domicil ligger centralt placeret for motorvej, færge og offentlig transport med bybusser "lige uden for hoveddøren". Og med over 200 gratis P-pladser samt el-lade standere skal man aldrig mere tænke på om der er en parkeringsplads ledig.

Man er velkommen til at komme forbi og opleve mulighederne - og gerne til frokosttid - så kan kantinen og Meyers frokost også lige opleves "live". 

bottom of page